Reduceri!

Cădiță de duș Serena

888,77 lei2.495,74 lei

Cădița de baie Serena, o idee excepțională în cazul băilor mai puțin spațioase. V-ați apucat de amenajarea unei băi și doriți să descoperiți câteva variante de design care pot să vă confere spațiu și confort? În cele ce urmează, vă vom prezenta o soluție practică pentru băile mici.
Colecția de cadite de dus Imperma este realizată dintr-un compus de rășină amestecat cu marmură minerală și acoperit cu un strat de gel-coat. Acest înveliș este utilizat de nave pentru a le proteja de apa de mare. Fabricarea se face în matriță prin turnare, oferind fiecărei cadițe de duș o suprafață antiderapantă de gradul 3.

Golește

Descriere

– Modelul Serena are o textură din piatră naturală și vine în mai multe culori disponibile preferințelor dumneavoastră;
– Asigură siguranța întregii familii, datorită suprafeței antiderapante de gradul 3;
– Este disponibil pe mai multe dimensiuni, așadar nu veți da greș, puteți comanda dimensiunea necesară pentru baia dumneavoastră;
– Pentru băile decorate cu piatră naturală, este alegerea perfectă, deoarece aceasta are un aspect plăcut și rafinat, fiind un material rezistent și sustenabil;
– Are o garanție de doi ani de la data facturii;
– Se potrivește perfect pentru băile moderne și asigură un consum de apă mai mic;
– Este foarte ușor de curățat;

Cădița de duș Serena vine în ajutorul dumneavoastră și este creată special pentru satisfacerea nevoilor dumneavoastră. Mulțumirea clientului este esențială pentru noi și punem preț doar pe calitate. Calitatea ne recomandă!

  • Densitate: 1.900 kg/m3. Absortie: 0,01%
  • Cadițele de duș au o înclinare spre scurgerea cuprinsă între 1,3% și 2,2%
  • Sifonul de scurgere se integrează perfect cu cadița de duș, oferind o evacuare extrem de rapidă și sigură (sifonul de scurgere este inclus in pret).
  • Toate cadițele noastre de duș au o suprafață antiderapantă de gradul 3, asigurând astfel siguranța dvs. și a familiei.
  • Cadițele de duș sunt garantate timp de 2 ani de la data facturii.

Cadite de dus Premium

Ce face ca produsul nostru sa fie Premium? Folosim materiale de cea mai buna calitate, finisajul si dorinta noastra de a produce cele mai bune produse. Suntem atenti la cele mai mici detalii, perfectiunea ne defineste.

Cadite Fabricate in Romania

Producem cadite de dus orice dimensiune doriti la comanda simplu si usor completand formularul nostru de pe site.

Livrare Cadite de dus

Livrarea se face in cel mai scurt timp, intre 3-5 zile in toata Romania!

Informații suplimentare

Culoare

, , ,

Dimensiuni

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,