Cădiță de duș Serena, gri, cu sifon inclus

Cod Produs: N / A Categorie:

Cădița de duș Serena gri se remarcă prin designul modern care va aduce un plus de eleganță băii tale. Este o idee excepțională și în cazul băilor mai puțin spațioase datorită opțiunilor de dimensiune.

Imperma realizează cădițe de duș premium, fabricate în România. Fabricarea se face în matriță prin turnare, oferind fiecărei cădițe de duș o suprafață antiderapantă de gradul 3. Toate cădițele sunt realizate dintr-un compus de rășină amestecat cu marmură minerală și acoperit cu un strat de gel-coat. Acest înveliș este utilizat de nave pentru a le proteja de apa de mare.

Poți alege din 40 de variații de dimensiuni standard mai jos. Iar dacă nu găsești dimensiunea dorită, poți solicita una personalizată pe pagina de Cădițe de duș la comandă.

De la 889,00 lei

Descriere

Alege să îți îmbogățești baia cu cădița de duș Serena în gri, o nuanță care emană un stil modern și o estetică rafinată. Această culoare calmă și sofisticată îmbină cu succes frumosul cu utilul, adăugând o doză de eleganță contemporană spațiului tău personal. Pe lângă aspectul său atrăgător, cada de duș Serena gri îți promite o experiență de utilizare fără griji, grație suprafeței sale antiderapante și a materialelor de înaltă calitate care garantează durabilitatea produsului.

Beneficii cădițe de duș Imperma

Cădițele nostre de duș sunt proiectate și realizate de specialiști în domeniul designului si ingineriei, cu atenție maximă la detaliile care contează.

Cu o grosime robustă de 3 cm și o densitate impresionantă de 1.900 kg/m3, acestea sunt concepută să reziste bine în timp. Absorbția de doar 0,01% evidențiază calitatea compozitului mineral folosit, un amestec echilibrat de rășină și marmură minerală, finisat cu un strat protector de gel-coat. Această combinație asigură o rezistență sporită și o ușurință de întreținere, aducând confort și siguranță în fiecare zi.

Materialul antibacterian asigură protecția împotriva înmulțirii anumitor specii de bacterii, iar garanția de doi ani îți oferă liniștea necesară pentru ca tu să te poți bucura din plin de beneficiile acestei cădițe de duș.

Personalizează-ți baia cu cădițele de duș Imprema

Cădița de duș Serena gri se alătură unei palete variate de culori, oferindu-ți libertatea de a alege tonul perfect pentru baia ta. Alături de gri, o gamă de culori neutre și elegante sunt disponibile pentru a completa orice design interior – fie că preferi albul strălucitor pentru a aduce lumină și spațialitate, cremul cald pentru o atingere de confort, sau antracitul puternic pentru a adăuga profunditate și caracter.

Livrare eficientă și asistență la montaj

După ce ai plasat comanda, noi ne ocupam de toate detaliile, pentru ca livrarea sa fie conformă si rapidă (3-5 zile lucrătoare). Ne asigurăm că ai toate informațiile necesare pentru o instalare ușoară, inclusiv un ghid video explicativ care să-ți ușureze procesul de montaj. Dacă ai nevoie de mai multe sfaturi, echipa noastră dedicată este pregătită să intervină cu asistență suplimentară, asigurându-te că instalarea ta va fi o experiență simplă și satisfăcătoare.

Alegând cădița de duș Serena gri, nu doar că îți vei transforma baia într-un spațiu de confort și stil, dar vei beneficia și de calitatea și durabilitatea unui produs fabricat cu mândrie în România.

Informații suplimentare

Dimensiuni (alege dimensiunea dorită)

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

1 recenzie pentru Cădiță de duș Serena, gri, cu sifon inclus

  1. Eugenia Pop (proprietar verificat)

    Nu mai stati pe ganduri,comandati cu incredere!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *