Despre noi

Despre Noi

Cine suntem?

IMPERMA este o companie fondată în anul 2018 în orașul Oradea, jud Bihor, unde suntem dedicați fabricării și proiectării de cadițe de duș de cea mai înaltă calitate, concepute pentru a oferi un plus în confort si siguranță. Cadițele noastre de duș se caracterizează prin adaptabilitatea și capacitatea lor de a se potrivi în orice mediu, fie acasă, fie în spații de afaceri, cum ar fi hoteluri, pensiuni, spa etc. Avem o vocație absolută pentru munca noastră, ceea ce ne împinge către dezvoltarea continuă a noilor colecții care răspund nevoilor fiecărui client. În prezent, oferim trei linii de colecții de cădițe de duș diferențiate pentru a da cel mai potrivit răspuns la fiecare nevoie.

Misiunea noastră

Misiunea noastră este să oferim cea mai înaltă calitate și siguranță în toate cadițele de duș pe care le proiectăm, le fabricăm și le distribuim. Avem viziunea de a deveni compania de referință a cadițelor de duș, avem o echipă eficientă și dinamică de profesioniști, cu care pariem pe viitor, în continuă reînnoire și cercetare, dezvoltând noi materiale și produse, ținând cont întotdeauna de sustenabilitate. Valorile noastre sunt: ​​să oferim produse de calitate, angajament pentru rezultate, tratament personalizat cu clientul, onestitate și integritate și să oferim produse care respectă mediul înconjurător

Certificare

CE 120x120 1

Compania respectă cerințele stabilite de Uniunea Europeană în REGULAMENTUL (UE) 305/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 9 martie 2011, privind marcarea CE a produselor destinate construcției.

Plăcile de duș fabricate de companie îndeplinesc criteriile stabilite în standardul armonizat EN 14527: 2006 + A1: 2010 “Plăci de duș de uz casnic” pentru clasa 2, nivel cerut de marca CE. În plus, plăcile ating cel mai înalt nivel de antiderapant Clasa alunecată 3, conform UNE ENV 12633: 2003.

Descarcă certificatul

Fabricare

Procesele noastre de fabricație sunt supuse unor standarde solicitante de aprobare și verificări și controale continue pentru a asigura un produs de înaltă calitate, respectând siguranța și sănătatea lucrătorilor noștri. Fabrica noastră din Oradea are sisteme moderne de producție, în conformitate cu cele mai noi tehnologii aplicate la fabricarea cadițelor de duș.

Produse de înaltă calitate

Avem o echipă de designeri și cercetători care dezvoltă cadițele de duș cu grijă și cunoștințe în alegerea materialelor, în pregătirea și designul, oferind întotdeauna calitate și siguranță în fiecare produs. Un tratament personalizat împreună cu procese de producție optimizate și garantate ne permit să oferim o calitate înaltă la costuri competitive. Unul dintre pilonii noștri este creșterea și dezvoltarea noastră internațională. Pentru aceasta, suntem în permanentă legătură cu ceea ce cere piața și nevoile clienților noștri, putând astfel garanta un serviciu excelent. Avem o decizie hotărâtă de extindere și efortul nostru permanent caută să obțină o relație solidă și stabilă cu clienții noștri. Căutăm să fim în fruntea proiectării produselor noastre, adaptându-le în permanență la nevoile fiecăreia dintre piețe și la cerințele diferite ale fiecărui tip de consumator.