Baterii si Accesorii

Baterii Sanitare si accesorii de baie pentru lavoare, cada, dus, bideu, pisoar de cea mai buna calitate la cele mai bune preturi. Vezi ofertele noastre!

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Amenajarea băii îi preocupă pe toți cei pasionați de frumos, mai ales că reprezintă un motiv pentru alegerea celor mai bune produse și implementarea noilor idei de design.
Baia este spațiul în care petreci minute de relaxare după o zi obositoare și trebuie să îi oferi cele mai bune condiții.
Bateriile de baie sunt accesoriile cele mai importante, astfel că în funcție de designul și funcționalitatea acestora, baia ta va avea o altă înfățișare. Știm despre baterii că sunt de mai multe feluri: pentru lavoar, pentru cadă, pentru duș, pentru bideu și pentru pișoar. Important este să le alegem pe cele mai calitative.
Vă prezentăm 25 de modele în categoria Baterii și accesorii, unde puteți arunca un ochi pentru a alege modelul potrivit pentru dumneavoastră.
- Avem baterii tip monocomandă, cu alarmă cromată, aerator și filtru anticalcar sau baterii pentru robinet cu manetă, în funcție de tipul pentru care optați;
- Trebuie să aveți în vedere că cele mai bune baterii sunt cele din oțel inoxidabil sau crom;
- Se potrivesc stilului minimalist, acestea fiind o alegere frecventă;
- Avem doar produse calitative, iar în acest mod vei reuși să previi zgomotul sau scurgerile de apă;
- Bateriile bucură consumatorii prin materialul de bună calitate, prin numeroasele funcționalități, dar și prin designul lor deosebit;

Mulțumirea clientului este esențială pentru noi, produsele fiind special create pentru a întruni toate exigențele. Nu mai stați pe gânduri și comandați! Calitatea ne recomandă!