Lavoar Încastrat – Romana

Cod Produs: N / A Categorie: Etichete: , ,

Lavoar Încorporat Romana – Design Contemporan și Versatilitatea Personalizată

Descoperiți intersecția dintre eleganță și funcționalitate în designul lavoarului încorporat Romana. Optați pentru o piesă personalizabilă care să se alinieze impecabil cu preferințele și stilul dvs. unic.

De la 1.000,00 lei

Descriere

Lavoar Încastrat Romana – Design Contemporan și Versatilitatea Personalizată

Descoperiți intersecția dintre eleganță și funcționalitate în designul lavoarului încorporat Romana. Optați pentru o piesă personalizabilă care să se alinieze impecabil cu preferințele și stilul dvs. unic.

Caracteristici cheie:

  • Dimensiuni Adaptabile: Selectează mărimea ideala de la 46×100 cm până la 46×160 cm, pentru perfecta armonie cu baia ta.
  • Variație de Culori și Personalizare la Comandă: Alege din eleganța atemporală a albului (RAL 9010), profunzimea antracitului (RAL 7016), căldura cremului (RAL 1015) sau versatilitatea griului (RAL 7037). Personalizează-ți lavoarul în culorile preferate.
  • Calitate Superioară a Materialului: Realizat din compozit avansat, acest lavoar promite longevitate și întreținere facilă.

Detalii Tehnice:

  • Confortul Cuvei: Cu o adâncime optimă de 8 cm și dimensiuni de 26 cm x 47 cm, designul cuvei asigură utilizare confortabilă zi de zi.
  • Îmbinare Estetică: Integrarea lavoarului cu planul de lucru completează designul băii, fără a face compromisuri la stil sau funcționalitate.

Personalizare după Placul Fiecăruia:

Echipa noastră este pregătită să îți transforme dorințele în realitate, asigurându-se că fiecare element al lavoarului Romana reflectă exact viziunea ta. De la nuanțe selectate cu precizie până la dimensiuni adaptate, noi suntem dedicați să materializăm viziunea ta cu exactitate și profesionalism.

Experimentează lavoarul încorporat Romana, o veritabilă declarație de rafinament și practicabilitate pentru orice baie contemporană. Alege dintr-o diversitate de opțiuni de dimensiuni și culori, sau solicită o nuanță personalizată pentru o notă distinctivă. Realizat cu maestrie din compozite de înaltă calitate, lavoarul Romana este sinergia rezistenței de lungă durată cu estetica rafinată. O cuvă spațioasă, proiectată pentru confortul tău zilnic, aduce un plus de eleganță și funcționalitate.

Concretizează-ți conceptul unei băi ideale:  optează pentru eleganța și versatilitatea unui lavoar încorporat Romana. Contactați-ne azi pentru a începe călătoria spre o baie care să rezoneze cu gusturile personale.

Informații suplimentare

Dimensiuni (alege dimensiunea dorită)

, , , , , ,

Culoare (alege culoarea dorită)

, , ,

Opinii

There are no reviews yet

Fii primul care adaugi o recenzie la „Lavoar Încastrat – Romana”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *