Cum să alegi cădița de duș perfectă

Cădițele  de duș sunt o parte esențială a oricărei cabine de duș. Având o diversitate atât de mare din care puteți alege, poate fi dificil să vă hotărâți  care este cea mai bună pentru dumneavoastră. 

La Imperma avem disponibile trei tipuri principale de cădițe de duș, inclusiv Cădiță de duș Dalia, Cădiță de duș Serena  și Cădiță de duș Gloria  realizate dintr-un compus de rășină amestecat cu marmură minerală și acoperit cu un strat de gel-coat.  Deci tot ce trebuie să faceți este să alegeți o dimensiune și să alegeți culoarea care poate fi :alb, crem, grafit sau gri. 

Iată o prezentare generală a tipului de cădițe de duș disponibile și a lucrurilor de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți o nouă cădiță.

1.CUM SĂ ALEGI CEA MAI BUNĂ CĂDIȚĂ DE DUȘ

Atunci când alegeți o cădiță de duș, va trebui să vă asigurați că se potrivește cu dimensiunea și forma cabinei de duș pentru a vă asigura o potrivire perfectă și pentru a preveni scurgerile. Gândiți-vă la ce formă se potrivește cel mai bine și la baia dumneavoastră. Dacă aveți o baie mică, este o idee bună să alegeți o cădiță de duș cu economie de spațiu, dar pentru o baie mare, poate doriți să alegeți o cădiță de duș dreptunghiulară și să o combinați cu o cabină de duș.

Poate doriți să păstrați lucrurile curate și simple cu o cădiță de duș albă sau să creați o senzație naturală, cu o cădiță de duș cu efect de aderență, deci gândiți-vă la aspectul general pe care doriți să îl obțineți.

Ce tip de pardoseală de baie aveți? Acest lucru va determina modul în care puteți instala tava de duș. Este posibil să trebuiască să ridicați tava de duș de pe podea cu un set de picioare pentru a ușura instalațiile sanitare pe podeaua de beton. Dar dacă podeaua este potrivită, tava poate fi montată direct deasupra pentru un finisaj mai elegant și mai rațional.

2.FORME ȘI DIMENSIUNI ALE CĂDIȚEI DE DUȘ

Cădițele de duș vin într-o varietate de forme și dimensiuni pentru a se potrivi cu cabina de duș aleasă. Iată principalele forme ale cădițelor de duș și dimensiunile în care sunt disponibile.

a.       Cădițe de dus dreptunghiulare

Cădițele  de duș dreptunghiulare oferă cel mai mult spațiu și sunt utilizate cu uși de duș glisante sau cabine de duș. La Imperma puteți găsi cădițe dreptunghiulare cu dimensiuni cuprinse între 70x100cm și 100x180cm.

b.      Căzi de duș pătrate

Cădițele  pătrate de duș sunt o opțiune versatilă, deoarece pot fi utilizate cu o gamă de uși de duș, cum ar fi pivot și bi-fold, făcând această formă ideală pentru băi mai mici. Avem cădițe de duș pătrate cu dimensiuni cuprinse între 70x70cm și 100x100cm.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *