panel arena 72

De ce să alegi o cădiță de duș cu umplutură minerală

Motivele pentru care vă recomandăm cu încredere și profesionalism schimbarea căzii obișnuite cu o cădiță de duș cu umplutură minerală le vom prezenta in rândurile următoare.

Motivul principal pentru trecerea de la tradiționala cadă aflată in majoritatea caselor din România la o cădiță de duș este siguranța oferită, noile cădițe de duș fiind deja pregătite cu tratamente antiderapante de înaltă securitate.
Importantă este de asemenea economisirea apei reci și calde (cu costul suplimentar de lumină sau gaz), deoarece se folosește mai puțină apă la duș decât la cada tradițională .

Un alt factor de luat in considerare atunci când optați pentru o cădiță de duș este instalarea mai ușoară a acesteia față de cada de baie. Cădițele de duș pot fi adaptate cu ușurință spațiilor mici sau zonelor complicate cu diverse obstacole.

Din punct de vedere estetic cădițele de duș generează impresia de spațiu mai mare față de cada tradițională.

Din punct de vedere al igienei, cădițe de duș cu finisaje antibacteriene reprezintă un mare plus și face mai dificilă apariția bacteriilor și respectiv a îmbolnăvirilor din cauza micozelor.

Un alt factor este timpul limitat pe care îl avem fiecare dintre noi în ziua de azi din acest motiv majoritatea decidem să facem trecerea la o cădiță de duș, cada tradiționala pierzându-și utilitatea .

Nu in ultimul rând prețul unei cădițe de duș în comparație cu cel al unei căzi de baie este cu mult mai mic, ceea ce face să fie un avantaj luat in considerare împreuna cu celelalte descrise mai sus.

Toate acestea fac din cădițele de duș o opțiune excelentă atunci când vine vorba de schimbarea aspectului băii și îmbunătățirea tuturor condițiilor sale. Așadar prin intermediul cădițelor de duș dorim să vă facem viața mai ușoară și mai confortabilă.

Vă invitam să aruncați o privire pe site-ul nostru unde veți găsi o gamă largă de cădițe de duș la un preț foarte accesibil și cu o garanție de 5 ani pentru toate cădițele de duș.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *