Lavoar Încorporat – Benirom

Cod Produs: N / A Categorie: Etichete: ,
De la 600,00 lei

Descriere

Descoperă eficiența și estetica rafinată cu acest Lavoar Încorporat Benirom de la Imperma

Lavoarul nostru încorporat simplu, creat de experții români de la Imperma, reprezintă o combinație perfectă de design pur și performanță remarcabilă. Acesta este realizat dintr-un compozit avansat de cea mai înaltă calitate și finisat cu gel coat premium, pentru a face față eroic provocărilor cotidiene. Descoperă o experiență de neuitat, cu o suprafață extraordinar de plăcută la atingere.

Montaj Simplificat și Eleganță Fără Egal

Lavoarul Imperma este proiectat cu atenție la detalii și necesită o suprafață de instalare ușor mai largă decât mobilierul de baie, cu minimum 1 cm, pentru a se îmbina perfect și a completa estetica rafinată a băii tale.

Dimensiuni Personalizabile pentru Spațiul Tău

Alege lungimea optimă, variind de la 60 la 200 cm, pentru a se integra armonios în baia ta, fie că dispui de spații mici sau ample.

Confort Excepțional în Utilizare

Cu o adâncime de 8 cm și dimensiuni generoase ale cuvei (26 x 47 cm), lavoarul nostru transformă rutina zilnică de îngrijire într-o experiență de neuitat. Previne orice stropire neplăcută și facilitează o curățare eficientă.

Durabilitate Garantată și Igienă Avansată

Beneficiezi de un material din compozit robust și ușor de întreținut, ce promite un aspect impecabil pentru mulți ani de acum înainte. Proprietățile antibacteriene asigură o igienă avansată, protejându-te pe tine și pe cei dragi.

Alege lavoarul simplu și elegant de la Imperma pentru baia ta și investește într-un produs autentic românesc care garantează atât stil superior, cât și funcționalitate de neegalat. Pentru mai multe informații sau pentru a comanda, nu ezita să ne contactezi!

Personalizează-ți Lavoarul Benirom

Pentru a se potrivi armonios în cadru băii dvs., lavoarul Benirom vă permite să selectați dimensiunea exactă necesară, asigurând astfel eficiența spațială și estetica perfectă. Personalizați și culoarea pentru a adăuga un accent distinctiv în spațiul dvs.

Alegeți Lavoarul Încorporat Benirom pentru o combinație armonioasă de stil și practicitate în baia dvs. Fabricat în România, lavoarul Benirom reprezintă angajamentul nostru pentru o calitate deosebită și design inteligent. Pentru comenzi sau mai multe informații, contactați-ne cu încredere și oferiți-i băii dvs. un upgrade semnificativ atât în funcționalitate cât și în estetică.

Informații suplimentare

Dimensiuni (alege dimensiunea dorită)

, , , , , , , , , ,

Culoare (alege culoarea dorită)

, , ,

Opinii

There are no reviews yet

Fii primul care adaugi o recenzie la „Lavoar Încorporat – Benirom”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *