Publicat pe Lasă un comentariu

Diferențele dintre cădițele de duș standard și cele personalizate

Ați decis să renovați baia în 2020? Este momentul să vă documentați despre tăvile de duș care sunt disponibile pe piață. În ceea ce privește tipul de fabricație, vă veți întreba ce este mai bine, dacă să alegeți tăvi de duș standard sau personalizate. Caracteristicile băii dvs., în special dimensiunile și pardoseala, sunt cele care vor avea ultimul cuvânt în ce privește alegerea făcută.

Dacă alegeți să schimbați cabina de duș veche cu una nouă sau doriți să-i dați un stil diferit sau dacă ați decis să eliminați cada și să puneți un duș, următorul pas este să cumpărați o cadă de duș personalizată.

Majoritatea producătorilor au modele care sunt produse într-un număr de culori și dimensiuni, astfel încât pot fi încorporate în orice tip de baie și spațiu.

Pe de altă parte, băile cu podele neregulate, colțuri sau stâlpi care pot condiționa forma sau grosimea căzii de duș sunt de asemenea frecvente în case sau apartamente. Pentru aceste cazuri, căzile de duș personalizate sunt marii aliați. Linia Personalizata de la Imperma creează cădite de duș personalizate, care se potrivesc nevoilor tale.

Una din principalele diferențe între căzile de de duș standard și personalizate este că cele produse în funcție de cerințele clienților permit să fie modificate toate aspectele căzii de duș, cum ar fi culoarea, textura, poziția scurgerii, tipul grilei, grosimea, dacă va avea un cadru sau nu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *